Hotel Bartan

Zapraszamy Państwa do organizacji firmowego spotkania świątecznego w Restauracji Bursztynowej w Hotelu Bartan w Gdańsku Sobieszewie, w restauracji Kucharia 2 na osiedlu Garnizon w Gdańsku Wrzeszczu lub w siedzibie Państwa Firmy. Gwarantujemy najwyższy poziom świadczonych przez nas usług cateringowych.

Wigilia firmowa Gdańsk
Na ten uroczysty dzień Szef Kuchni Hotelu Bartan Sławomir Sieg przygotuje dla Państwa Świąteczne Menu, które składać się będzie ze wszystkiego co w polu, sadzie, wodzie, lesie i ogrodzie, czyli z tradycyjnych potraw kuchni polskiej. Zapraszamy do jednej z naszych restauracji lub do zamówienia cateringu wigilijnego do Państwa Firmy. Nasze usługi cateringowe zapewniamy na terenie całego Trójmiasta i okolic.

Oferujemy:
- Menu wigilijne w formie bufetu w naszej restauracji lub w formie cateringu (od 20 osób) - już od 75 zł/os. netto
- Menu wigilijne zasiadane w naszej restauracji (od 10 osób) - już od 69 zł/os. netto
- Pakiety wigilijne hermetycznie pakowane do biura (indywidualny zestaw dla każdej osoby) - już od 49 zł/os. netto

Spotkania świąteczne - Oferta 2021

Każda firma, która skorzysta z naszej oferty, otrzyma w prezencie VOUCHER – zaproszenie na kolację 4-daniową dla 2 osób w restauracji Hotelu Bartan*.
Serdecznie zapraszamy na polską gościnę w najlepszym wydaniu!

Rezerwacja terminów, tel. 58 323 99 00, 602 651 157 lub pod adresem: catering@hotelbartan.pl

* VOUCHER będzie przekazany organizatorowi spotkania powyżej 70 osób. Zaproszenie upoważnia do bezpłatnej kolacji 4-daniowej z Menu Szefa Kuchni z butelką wina dla 2 osób.

POLECANE MENU WIGILIJNE W FORMIE BUFETU:

Zupa
Zupa grzybowa z zacierką
Wigilijna zupa rybna
Dania główne
Dorsz smażony z grzybami w śmietanie
Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami we włoskiej kapuście
Pierogi własnoręcznie klejone 4 szt. (do wyboru:z kapustą i
grzybami, ruskie, z ziemniakami i czosnkiem)
Ziemniaki opiekane z ziołach
Surówka
Groch z kapustą
Bufet zimny
Karp po żydowsku (porcja 80/40 g)
Łosoś w galarecie (porcja 80/50 g)
Schab w galarecie ze śliwką (porcja 70/40 g)
Rolada z kaczki (50 g)
Sałatka jarzynowa (porcja 100 g)
Sałatka ziemniaczana po polsku (100 g)
Bufet słodki
Makowiec z bakaliami
Sernik
Napoje
Kawa, herbata, woda mineralna bez ograniczeń

Cena menu: 105 zł/os. netto

Information & Reservation

Food & Beverage Manager
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Online Contact Form

* Fields marked with the star are required

Newsletter

More offers

Sign up to our newsletter

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close