Hotel Bartan

Catering Wigilijny 2020 - Gdańsk i okolice. Zamów Święta do domu! Oferta Dobrej Kuchni na okres wigilijno - świąteczny.

Zapraszamy do składania zamówień na potrawy wigilijne przygotowywane dla Państwa przez Szefa Kuchni Hotelu Bartan Sławomira Sieg. Zamówienia przyjmujemy do 18 grudnia 2020 do godz. 16:00.

ZAMÓWIENIA ON-LINE (REKOMENDOWANE):
1. Wejdź na stronę www naszej restauracji KUCHARIA (marka Hotelu Bartan): www.kucharia.pl/catering-wigilijny-gdansk
2. Wypełnij formularz on-line, podaj swoje dane, w tym adres e-mail.
3. Na dole formularza naciśnij przycisk ZAMAWIAM.
4. Sprawdź potwierdzenie zamówienia wysłane na Twój e-mail.
5. Odbierz swoje zamówienie w dniach 23 i 24 grudnia 2020 lub w innym uzgodnionym terminie. Odbiór osobisty możliwy jest w Hotelu Bartan w Gdańsku Sobieszewie lub w naszej restauracji "Kucharia 2" w Gdańsku Wrzeszczu, ul. Białoszewskiego 6 lok. U2 (Osiedle Garnizon). Dostawa pod wskazany adres - za dodatkową opłatą 2 zł/km. Data i godzina odbioru lub dostawy zostanie potwierdzona przez naszego pracownika.

ZAMÓWIENIA SKŁADANE MAILOWO LUB TELEFONICZNIE:
1. Pobierz Formularz Zamówienia w wersji PDF lub odbierz go na recepcji w hotelu.
2. Wypełnij formularz i prześlij go na adres: catering@hotelbartan.pl lub zadzwoń 602 651 157 i złóż zamówienie telefonicznie.
3. Odbierz swoje zamówienie w dniach 23 i 24 grudnia 2020 lub w innym uzgodnionym terminie. Odbiór osobisty możliwy jest w Hotelu Bartan w Gdańsku Sobieszewie lub w naszej restauracji "Kucharia 2" w Gdańsku Wrzeszczu, ul. Białoszewskiego 6 lok. U2 (Osiedle Garnizon). Dostawa pod wskazany adres - za dodatkową opłatą 2 zł/km. Data i godzina odbioru lub dostawy zostanie potwierdzona przez naszego pracownika.

Oferujemy także catering wigilijny do biura - hermetycznie zamykane zestawy z daniami wigilijnymi. Zobacz więcej na: www.hotelbartan.pl/catering-swiateczny-dla-firm

* Do poniższych cen doliczamy opłatę za półmiski jednorazowe (3 do 5 zł za półmisek).

GARMAŻ ŚWIĄTECZNY:

  • STOŁY ŚWIĄTECZNE - ZESTAWY DAŃ DLA 2 OSÓB
    • Stół Wigilijny - 12 tradycyjnych potraw na Wigilię dla 2 osób - 175,00 zł
      Barszcz czerwony (2 x 400 ml), Pasztecik drożdżowy z kapustą i grzybami (2 szt.), Pierogi z kapustą z grzybami (8 szt.), Gołąbki z kaszą i grzybami (2 x 100 g), Dorsz po grecku (2 x 100g/60g), Łosoś w zalewie z rodzynkami i migdałami (2 x 80g/50g), Łosoś w galarecie (2 x 80g/50g), Pstrąg w galarecie (2 x 80g/40g), Tymbaliki rybne (2 x 1 szt.), Sałatka jarzynowa (2 x 100g), Rogaliki z migdałami i makiem (2 x 1 szt.), Chleb własnego wypieku na zakwasie (1 szt.)
    • Stół Świąteczny - na 2 dni świętowania dla 2 osób - 280,00 zł
      Dania na zimno: Łosoś w galarecie (4 x 80g/50g), Wędzonki: schab, karkówka, polędwiczka wieprzowa (250g), Pasztet świąteczny (2 x 100g), Tymbaliki drobiowe (2 x 1 szt.), Indyk z morelą w maladze (2 x 70g/40g). Dania na ciepło: Zupa z grzybów suszonych gotowana na jarzynach z domową zacierką i śmietaną (2 x 300 ml), Kaczka 1/2 pieczona z jabłkami, żurawiną i majerankiem, Zrazy wieprzowe zawijane po gdańsku (2 x 120g), Gołąbki z kaszą i grzybami (2 x 100g), Pierogi ruskie z polską okrasą (10 szt.), Buraczki gotowane (300g), Sos żurawinowo-gruszkowy (200g).
  • DANIA NA ZIMNO
    • Karp po żydowsku - porcja 80g/40g - 9,00 zł
    • Pstrąg w galarecie - porcja 80g/40g - 8,00 zł
    • Łosoś w galarecie - porcja 80g/50g - 12,00 zł
    • Łosoś w zalewie z rodzynkami i migdałami - porcja 80g/50g - 13,00 zł
    • Dorsz po grecku - porcja 100g/60g - 9,00 zł
    • Pasztet świąteczny wg wagi - porcja 100 g - 4,90 zł
    • Schab w galarecie z morelą lub śliwką - porcja 70g/40g - 6,90 zł
    • Indyk z morelą w maladze - porcja 70g/40g - 7,90 zł
    • Tymbaliki rybne - 1 szt. - 5,90 zł
    • Tymbaliki drobiowe - 1 szt. - 3,90 zł
    • Rolada z kaczki - porcja 50 g - 6,00 zł
    • Rolada drobiowa - porcja 50 g - 6,00 zł
    • Sałatka jarzynowa wg wagi - porcja 100g - 3,90 zł
    • Pierogi ruskie na sztuki - 1 szt. - 2,00 zł
    • Pierogi z kapustą i grzybami na sztuki - 1 szt. - 2,00 zł
    • Pierogi z mięsem na sztuki - 1 szt. - 2,00 zł
    • Pierogi z kaczką na sztuki - 1 szt. - 3,00 zł
    • Pierogi z grzybami na sztuki - 1 szt. - 3,00 zł
  • DANIA NA CIEPŁO
    • Barszcz czerwony - 400ml - 5,90 zł
    • Pasztecik drożdżowy z kapustą i grzybami - 1 szt. - 4,90 zł
    • Gołąbki z kaszą i grzybami - porcja 100g - 7,00 zł
    • Zupa z grzybów suszonych gotowana na jarzynach ze śmietaną - 300ml - 12,00 zł
    • Groch z kapustą kiszoną doprawiony majerankiem, kminkiem i cebulką smażoną na oliwie - 500g - 9,90 zł
    • Gęś pieczona z jabłkami i rodzynkami wg wagi - 1kg - 95,00 zł
    • Kaczka pieczona po żuławsku z jabłkami i żurawiną wg wagi - 1kg - 79,00 zł
    • Filet z karpia duszony z warzywami w śmietanie - 160g/80g - 14,90 zł
    • Dorsz smażony z grzybami w śmietanie - 160g/80g - 17,00 zł
  • WĘDZONKI Z WŁASNEJ WĘDZARNI (zamówienia do 15 grudnia 2020)
    • Polędwiczka wieprzowa łososiowa - 1 kg - 59,00 zł
    • Schab wędzony - 1 kg - 49,00 zł
    • Karkówka - baleron - 1 kg - 49,00 zł
    • Pierś z kurczaka wędzona - 1 kg - 49,00 zł
    • Boczek wędzony - parzony - 1 kg - 49,00 zł

Information & Reservation

Food & Beverage Manager
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Online Contact Form

* Fields marked with the star are required

Newsletter

More offers

Sign up to our newsletter

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close