Hotel Bartan

Zapraszamy 2 lutego 2019 r. na Bal Karnawałowy do Hotelu Bartan. Kolejna edycja Balu Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej to gwarancja karnawałowego szaleństwa w doborowym towarzystwie.

Doskonałą zabawę na parkiecie zapewni trzyosobowy zespół grający covery polskich i zagranicznych przebojów lat 80- i 90-tych. Podczas całego wieczoru o Państwa podniebienia dbać będą profesjonaliści z Szefem kuchni Sławomirem Sieg na czele. W programie: konkurs wiedzy o wyspie, wspólne śpiewy, niezapomniana zabawa do białego rana. Podczas balu oferujemy także możliwość zakupu kalendarza „Sobieszewo na starych pocztówkach” na 2019 rok w promocyjnej cenie!

Zaproszenie: 160 zł od osoby

Nocleg ze śniadaniem: 100 zł od osoby w pokoju 2-osobowym.
Rozpoczęcie balu o godz. 19:00. Zakończenie: 2:00.

MENU BALU:

Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Okrasa z gęsi z kaszubskimi piklami
Zupa: Pikantne consome z knedlikami mięsnymi
Danie główne: Pierś faszerowana porą duszoną w śmietanie i sosem z suszonych pomidorów, brązowy ryż, bukiet warzyw gotowanych
Deser: Mus czekoladowy z bitą śmietaną i wiśniami w rumie

Napoje oraz alkohol
Butelka wódki 0,5l lub wina 0,7l na 2 osoby
Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, coca-cola
Kawa, herbata na życzenie

Bufet z zakąskami
Deska wyrobów mięsnych z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Tatar po huzarsku z tradycyjnymi dodatkami
Ruloniki duńskie z musem serowym
Schab po warszawsku
Pstrąg na warzywach pod cytrynową galaretką
Sałatka z brokuł z fetą
Sałatka makaronowa z salami i oliwkami
Marynaty z żuławskiego kredensu

Bufet słodki
Ciastka koktajlowe
Rogaliki z nadzieniem wiśniowym

Danie ciepłe po północy
Żurek staropolski na maślance

Informations & Reservation

Food & Beverage Manager
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Online Contact Form

* Fields marked with the star are required.

Newsletter

More offers

Sign up to our newsletter

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close