Hotel Bartan

Catering Wigilijny 2020 - Gdańsk i okolice. Zamów Święta do domu! Oferta Dobrej Kuchni na okres wigilijno - świąteczny.

Zapraszamy do składania zamówień na potrawy wigilijne przygotowywane dla Państwa przez Szefa Kuchni Hotelu Bartan Sławomira Sieg. Zamówienia przyjmujemy do 18 grudnia 2020 do godz. 16:00.

ZAMÓWIENIA ON-LINE (REKOMENDOWANE):
1. Wejdź na stronę www naszej restauracji KUCHARIA (marka Hotelu Bartan): www.kucharia.pl/catering-wigilijny-gdansk
2. Wypełnij formularz on-line, podaj swoje dane, w tym adres e-mail.
3. Na dole formularza naciśnij przycisk ZAMAWIAM.
4. Sprawdź potwierdzenie zamówienia wysłane na Twój e-mail.
5. Odbierz swoje zamówienie w dniach 23 i 24 grudnia 2020 lub w innym uzgodnionym terminie. Odbiór osobisty możliwy jest w Hotelu Bartan w Gdańsku Sobieszewie lub w naszej restauracji "Kucharia 2" w Gdańsku Wrzeszczu, ul. Białoszewskiego 6 lok. U2 (Osiedle Garnizon). Dostawa pod wskazany adres - za dodatkową opłatą 2 zł/km. Data i godzina odbioru lub dostawy zostanie potwierdzona przez naszego pracownika.

ZAMÓWIENIA SKŁADANE MAILOWO LUB TELEFONICZNIE:
1. Pobierz Formularz Zamówienia w wersji PDF lub odbierz go na recepcji w hotelu.
2. Wypełnij formularz i prześlij go na adres: catering@hotelbartan.pl lub zadzwoń 602 651 157 i złóż zamówienie telefonicznie.
3. Odbierz swoje zamówienie w dniach 23 i 24 grudnia 2020 lub w innym uzgodnionym terminie. Odbiór osobisty możliwy jest w Hotelu Bartan w Gdańsku Sobieszewie lub w naszej restauracji "Kucharia 2" w Gdańsku Wrzeszczu, ul. Białoszewskiego 6 lok. U2 (Osiedle Garnizon). Dostawa pod wskazany adres - za dodatkową opłatą 2 zł/km. Data i godzina odbioru lub dostawy zostanie potwierdzona przez naszego pracownika.

Oferujemy także catering wigilijny do biura - hermetycznie zamykane zestawy z daniami wigilijnymi. Zobacz więcej na: www.hotelbartan.pl/catering-swiateczny-dla-firm

* Do poniższych cen doliczamy opłatę za półmiski jednorazowe (3 do 5 zł za półmisek).

GARMAŻ ŚWIĄTECZNY:

  • STOŁY ŚWIĄTECZNE - ZESTAWY DAŃ DLA 2 OSÓB
    • Stół Wigilijny - 12 tradycyjnych potraw na Wigilię dla 2 osób - 175,00 zł
      Barszcz czerwony (2 x 400 ml), Pasztecik drożdżowy z kapustą i grzybami (2 szt.), Pierogi z kapustą z grzybami (8 szt.), Gołąbki z kaszą i grzybami (2 x 100 g), Dorsz po grecku (2 x 100g/60g), Łosoś w zalewie z rodzynkami i migdałami (2 x 80g/50g), Łosoś w galarecie (2 x 80g/50g), Pstrąg w galarecie (2 x 80g/40g), Tymbaliki rybne (2 x 1 szt.), Sałatka jarzynowa (2 x 100g), Rogaliki z migdałami i makiem (2 x 1 szt.), Chleb własnego wypieku na zakwasie (1 szt.)
    • Stół Świąteczny - na 2 dni świętowania dla 2 osób - 280,00 zł
      Dania na zimno: Łosoś w galarecie (4 x 80g/50g), Wędzonki: schab, karkówka, polędwiczka wieprzowa (250g), Pasztet świąteczny (2 x 100g), Tymbaliki drobiowe (2 x 1 szt.), Indyk z morelą w maladze (2 x 70g/40g). Dania na ciepło: Zupa z grzybów suszonych gotowana na jarzynach z domową zacierką i śmietaną (2 x 300 ml), Kaczka 1/2 pieczona z jabłkami, żurawiną i majerankiem, Zrazy wieprzowe zawijane po gdańsku (2 x 120g), Gołąbki z kaszą i grzybami (2 x 100g), Pierogi ruskie z polską okrasą (10 szt.), Buraczki gotowane (300g), Sos żurawinowo-gruszkowy (200g).
  • DANIA NA ZIMNO
    • Karp po żydowsku - porcja 80g/40g - 9,00 zł
    • Pstrąg w galarecie - porcja 80g/40g - 8,00 zł
    • Łosoś w galarecie - porcja 80g/50g - 12,00 zł
    • Łosoś w zalewie z rodzynkami i migdałami - porcja 80g/50g - 13,00 zł
    • Dorsz po grecku - porcja 100g/60g - 9,00 zł
    • Pasztet świąteczny wg wagi - porcja 100 g - 4,90 zł
    • Schab w galarecie z morelą lub śliwką - porcja 70g/40g - 6,90 zł
    • Indyk z morelą w maladze - porcja 70g/40g - 7,90 zł
    • Tymbaliki rybne - 1 szt. - 5,90 zł
    • Tymbaliki drobiowe - 1 szt. - 3,90 zł
    • Rolada z kaczki - porcja 50 g - 6,00 zł
    • Rolada drobiowa - porcja 50 g - 6,00 zł
    • Sałatka jarzynowa wg wagi - porcja 100g - 3,90 zł
    • Pierogi ruskie na sztuki - 1 szt. - 2,00 zł
    • Pierogi z kapustą i grzybami na sztuki - 1 szt. - 2,00 zł
    • Pierogi z mięsem na sztuki - 1 szt. - 2,00 zł
    • Pierogi z kaczką na sztuki - 1 szt. - 3,00 zł
    • Pierogi z grzybami na sztuki - 1 szt. - 3,00 zł
  • DANIA NA CIEPŁO
    • Barszcz czerwony - 400ml - 5,90 zł
    • Pasztecik drożdżowy z kapustą i grzybami - 1 szt. - 4,90 zł
    • Gołąbki z kaszą i grzybami - porcja 100g - 7,00 zł
    • Zupa z grzybów suszonych gotowana na jarzynach ze śmietaną - 300ml - 12,00 zł
    • Groch z kapustą kiszoną doprawiony majerankiem, kminkiem i cebulką smażoną na oliwie - 500g - 9,90 zł
    • Gęś pieczona z jabłkami i rodzynkami wg wagi - 1kg - 95,00 zł
    • Kaczka pieczona po żuławsku z jabłkami i żurawiną wg wagi - 1kg - 79,00 zł
    • Filet z karpia duszony z warzywami w śmietanie - 160g/80g - 14,90 zł
    • Dorsz smażony z grzybami w śmietanie - 160g/80g - 17,00 zł
  • WĘDZONKI Z WŁASNEJ WĘDZARNI (zamówienia do 15 grudnia 2020)
    • Polędwiczka wieprzowa łososiowa - 1 kg - 59,00 zł
    • Schab wędzony - 1 kg - 49,00 zł
    • Karkówka - baleron - 1 kg - 49,00 zł
    • Pierś z kurczaka wędzona - 1 kg - 49,00 zł
    • Boczek wędzony - parzony - 1 kg - 49,00 zł

Informacje i rezerwacje

Kierownik Gastronomii
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Formularz kontaktowy

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe.

Newsletter

Zobacz nasze oferty specjalne

Jedzenie z dowozem

Jedzenie na telefon! Cała Wyspa Sobieszewska + Wiślinka. Codziennie 12:00 - 20:00. Zamów wybrane dania z dowozem na terenie Wyspy Sobieszewskiej lub do Wiślinki. Płatność kartą lub gotówką przy dostawie.

Jedzenie z dowozem

już od 29 zł /obiad 2-daniowy
Zobacz Ofertę
Więcej ofert

Zapisz się do newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij