Hotel Bartan

Zapraszamy 8 lutego 2020 r. na Bal Karnawałowy do Hotelu Bartan. Kolejna edycja Balu Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej to gwarancja karnawałowego szaleństwa w doborowym towarzystwie.

Doskonałą zabawę na parkiecie zapewni zespół North Duo grający covery polskich i zagranicznych przebojów lat 80- i 90-tych. O Państwa podniebienia dbać będą profesjonaliści z Szefem kuchni Sławomirem Sieg na czele, którzy przygotują degustacyjną kolację składającą się z 4 dań, a po uroczystej kolacji zaproszą na obfite bufety! W programie: konkurs wiedzy o wyspie, wspólne śpiewy, niezapomniana zabawa do białego rana. Podczas balu oferujemy także możliwość zakupu kalendarza „Sobieszewo na starych pocztówkach” na 2020 rok w promocyjnej cenie!

Zaproszenie: 180 zł od osoby

Nocleg ze śniadaniem: 100 zł od osoby w pokoju 2-osobowym.
Rozpoczęcie balu o godz. 19:00. Zakończenie: 2:00.

MENU BALU:

Aperitif
Nalewka bursztynowa z pigwą

Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Polędwiczka z dorsza pieczona z cytrynowym pieprzem, podana w pikantnym bulionie
Zupa: Krem z dyni z mleczkiem kokosowym i krewetkami
Danie główne: Zraz a'la Nelson na tagliatelle z borowikami w śmietanie i pieczonym jarmużem
Deser: Parfait malinowe na marynowanym ananasie w chili i limonce

Bufet przekąskowy
Wędzonki z własnej wędzarni
Łosoś na warzywach w cytrynowej galaretce
Rybne frykadelki w sosie greckim
Łosoś Gravlax
Rolada z kaczki
Pasztet z dzika
Tatar po huzarsku z klasycznymi dodatkami
Galaretka z nóżek wieprzowych
Sałatka z melonem i owocami granatu
Sałatka z pieczonym burakiem, rukolą i orzechami nerkowca
Marynaty i sosy z żuławskiego kredensu

Bufet słodki
Faworki karnawałowe
Ciasteczka koktajlowe

Napoje & Alkohol
Butelka wódki 0,5l lub wina 0,7l na 2 osoby
Coca-Cola, sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna
Kawa, herbata - na życzenie

Informacje i rezerwacje

Kierownik Gastronomii
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Formularz kontaktowy

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe.

Newsletter

Więcej ofert

Zapisz się do newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij