Hotel Bartan

Zapraszamy 20 stycznia 2018 r. na Bal Karnawałowy do Hotelu Bartan. Kolejna edycja Balu Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej to gwarancja karnawałowego szaleństwa w doborowym towarzystwie.

Doskonałą zabawę na parkiecie zapewni trzyosobowy zespół grający covery polskich i zagranicznych przebojów lat 80- i 90-tych. Podczas całego wieczoru o Państwa podniebienia dbać będą profesjonaliści z Szefem kuchni Sławomirem Sieg na czele. W programie: konkurs wiedzy o wyspie, wspólne śpiewy, niezapomniana zabawa do białego rana. Podczas balu oferujemy także możliwość zakupu kalendarza „Sobieszewo na starych pocztówkach” na 2018 rok w promocyjnej cenie!

Zaproszenie: 150 zł od osoby

Nocleg ze śniadaniem: 95 zł od osoby w pokoju 2-osobowym.
Rozpoczęcie balu o godz. 19:00. Zakończenie: 2:00.

MENU BALU:

Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami i owczym serem skropione balsamicznym kremem
Zupa: Pikantne consome z knedlikami mięsnymi
Danie główne: Kaczka luzowana z żurawiną, szpeclami i gruszką marynowaną 
Deser: Suflet czekoladowy z sosem waniliowym

Napoje oraz alkohol
Butelka wina 0,7l (białe lub czerwone) na 2 osoby
Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, coca-cola
Kawa, herbata na życzenie

Bufet z zakąskami
Deska wyrobów mięsnych z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Tatar po huzarsku z tradycyjnymi dodatkami
Ruloniki duńskie z musem serowym
Pstrąg na warzywach pod cytrynową galaretką
Sałatka z brokuł z fetą
Sałatka tropikalna
Marynaty z żuławskiego kredensu

Bufet słodki
Ciastka koktajlowe

Danie ciepłe po północy
Barszcz czerwony z ciepłym pasztecikiem mięsnym

Informacje i rezerwacje

Kierownik Gastronomii
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Formularz kontaktowy

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe.

Newsletter

Więcej ofert

Zapisz się do newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij