Hotel Bartan

Zapraszamy na Kolację Walentynkową z muzyką na żywo. Polecamy specjalne Menu Walentynkowe dostępne w naszej restauracji 10, 14 i 17 lutego 2018 w godz.: 17.00 - 20.00.

Rezerwacja stolika pod numerem telefonu: (58) 30 80 999 lub mailem: catering@hotelbartan.pl

MENU WALENTYNKOWE:

Przystawka
Krewetki piri, piri w pikantnym bulionie z pomidorkami cherry i imbirem - 25 zł
lub

Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami i serem halloumi skropione balsamicznym kremem - 19 zł

Zupa
Krem z pomidorów z mleczkiem kokosowym i płatkami pieczonego topinamburu - 16 zł
lub
Consome drobiowe z mięsnymi knedikami i lubczykiem - 16 zł

Danie główne
Łosoś marynowany w kolendrze i sosie sojowym z puree z polenty i prażonym jarmużem - 59 zł
lub
Pierś z kaczki na prażonej białej kaszy z musem z pieczonej pietruszki i świeżej żurawiny - 49 zł

Deser
Romantyczny koszyczek owoców miłosnych maczanych w czekoladowym fondue z kardamonem

Dla każdej Pary karafka wina gratis!

Informacje i rezerwacje

Kierownik Gastronomii
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Formularz kontaktowy

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe.

Newsletter

Więcej ofert

Zapisz się do newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij