Nie jesteś mistrzem w kuchni, a lubisz sprawiać niespodzianki? Zamów kolację walentynkową w formie cateringu, którą przygotujemy specjalnie dla Twojej Walentynki.
Skomponuj własną Kolację Walentynkową wybierając dania z poniższych propozycji. Min. wartość zamówienia wynosi 100 zł.
Krewetki piri, piri w pikantnym bulionie z pomidorkami cherry i imbirem - 25,00 zł
Lub
Sałatka z buraka pieczonego z kozim serem i orzechami nerkowca - 19,00 zł
Lub
Płatki wędzonej polędwicy podane z sałatką z awokado, melonem marynowanym w Malibu i granatem - 25,00 zł
Krem porowo- jabłkowy z rukolą i różowym, marynowanym imbirem - 19,00 zł
Lub
Consome drobiowe z mięsnymi knedlikami i lubczykiem - 19,00 zł
Łosoś w sakiewce pieczony ze szpinakiem i fetą, podany z puree ziemniaczanym i prażonym jarmużem - 59,00 zł
Lub
Pierś z gęsi z flambirowaną gruszką i pieczonym jabłkiem, z ziemniaczanymi pierogami i majerankiem - 49,00 zł
Lub
Comber z królika duszony w śmietanie i białym winie, kluski maślane kładzione łyżką, marchewka baby - 59,00 zł
Romantyczny torcik dla dwojga - 25,00 zł
Lub
Rozkoszne truskawki w czekoladzie (7 szt.) - 25,00 zł
Zamówienia przyjmujemy do 10 lutego 2021 do godz. 20:00. Odbiór osobisty w dniu 13 lub 14 lutego 2021.
Gotowe zamówienie można odebrać z Hotelu Bartan, Gdańsk Sobieszewo, ul. Turystyczna 9a lub z naszej restauracji Kucharia, Gdańsk Wrzeszcz, ul. Słonimskiego 6 (osiedle Garnizon).
Informacje i zamówienia: tel. 58 323 99 06 lub 602 651 157, e-mail: catering@hotelbartan.pl
Jedzenie na telefon! Cała Wyspa Sobieszewska + Wiślinka. Codziennie 12:00 - 18:00. Zamów wybrane dania z dowozem na terenie Wyspy Sobieszewskiej lub do Wiślinki. Płatność kartą lub gotówką przy dostawie.
Nie jesteś mistrzem w kuchni, a lubisz sprawiać niespodzianki? Zamów kolację walentynkową w formie cateringu, którą przygotujemy specjalnie dla Twojej Walentynki.