Hotel Bartan

Catering Wielkanocny 2018 - Gdańsk i okolice. Zamów Święta do domu! Oferta Dobrej Kuchni na Wielkanoc.

Zapraszamy do składania zamówień na potrawy wielkanocne przygotowywane dla Państwa przez Szefa Kuchni Hotelu Bartan Sławomira Sieg.

1. Pobierz Formularz Zamówienia w wersji PDF.
2. Wypełnij formularz i prześlij go na adres: catering@hotelbartan.pl lub zadzwoń (58) 323 99 08 i złóż zamówienie telefonicznie.
3. Pamiętaj, że zamówienia przyjmujemy do 23 marca 2018 do godz. 16.00.
4. Odbierz swoje zamówienie w dniach 29 i 30 marca 2018 lub w innym uzgodnionym terminie. Odbiór osobisty możliwy jest w Hotelu Bartan w Gdańsku Sobieszewie lub w naszej restauracji "Kucharia" w Gdańsku Wrzeszczu, ul. Słonimskiego 6 lok. U4 (Osiedle Garnizon).

* Do poniższych cen doliczamy od 3 do 5 zł za półmiski jednorazowe lub prosimy o dostarczenie własnych naczyń.

GARMAŻ WIELKANOCNY:

  • Dania na zimno
    • Szynka biała pieczona w miodzie i tymianku wg wagi - 100g - 8,90 zł
    • Szynka biała gotowana z przyprawami wg wagi - 100g - 6,90 zł
    • Pasztet świąteczny firmowy - 100g - 4,90 zł
    • Rolada z kaczki z farszem - 50g - 8,00 zł
    • Schab w galarecie z morelą lub śliwką - porcja 40g* - 6,90 zł
    • Indyk z morelą w maladze - porcja 40g* - 7,90 zł
    • Tymbaliki drobiowe - 1 szt. - 4,50 zł
    • Łosoś w zalewie z migdałami i rodzynkami - 50g* - 13,00 zł
    • Łosoś w galarecie - porcja 50g* - 12,00 zł
    • Dorsz po grecku - porcja 70g* - 8,00 zł
    • Pstrąg w galarecie - porcja 40g* - 8,00 zł
    • Tymbaliki rybne - 1 szt. - 5,90 zł
    • Sałatka jarzynowa wg wagi - 100g - 4,50 zł
    • Chleb własnego wypieku na zakwasie - 1 szt. - 9,90 zł
    • Sos żurawinowo - gruszkowy - 100 g - 10,00 zł
  • Dania na ciepło
    • Kaczka pieczona z jabłkami karmelizowana wg wagi - 1 kg - 69,00 zł
    • Gęś pieczona ze śliwkami wg wagi - 1 kg - 85,00 zł
    • Comber z królika duszony w warzywach i śmietanie wg wagi - 1 kg - 85,00 zł
    • Żurek staropolski na maślance z białą kiełbasą - 500ml, w tym biała kiełbasa 80g - 18,00 zł
  • Wędzonki z własnej wędzarni (zamówienia do 20 marca 2018)
    • Polędwiczka wieprzowa łososiowa - 1 kg - 59,00 zł
    • Schab wędzony - 1 kg - 48,00 zł
    • Karkówka-baleron - 1 kg - 45,00 zł
    • Pierś z kurczaka wędzona - 1 kg - 45,00 zł
    • Boczek wędzony - parzony - 1 kg - 49,00 zł

* Podana waga jest wagą głównego składnika np. ryby, mięsa, który z dodatkami tworzy całą porcję.

Informacje i rezerwacje

Kierownik Gastronomii
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Formularz kontaktowy

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe.

Newsletter

Zobacz nasze oferty specjalne

Catering wigilijny - Potrawy wigilijne na zamówienie

Catering Wigilijny 2018 - Gdańsk i okolice. Zamów Święta do domu! Oferta Dobrej Kuchni na okres wigilijno - świąteczny.

Catering wigilijny - Potrawy wigilijne na zamówienie

już od 3,90 zł /porcja
Zobacz Ofertę
Wigilie firmowe - Spotkania świąteczne dla firm

Zapraszamy Państwa do organizacji firmowego spotkania świątecznego w Restauracji Bursztynowej w Hotelu Bartan w Gdańsku lub w siedzibie Państwa Firmy. Gwarantujemy najwyższy poziom świadczonych przez nas usług cateringowych.

Wigilie firmowe - Spotkania świąteczne dla firm

już od 49 zł /os. netto
Zobacz Ofertę
Sylwestrowa Biesiada Szlachecka - Sylwester 2018/2019

Przywitaj Nowy Rok w Hotelu Bartan na Wyspie Sobieszewskiej. Zapraszamy na biesiadę szlachecką inspirowaną Panem Tadeuszem z wyśmienitym menu, Open Barem i najlepszą muzyką!

Sylwestrowa Biesiada Szlachecka - Sylwester 2018/2019

już od 329 zł /os.
Zobacz Ofertę
Więcej ofert

Zapisz się do newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij