Hotel Bartan

Specjalne Menu Walentynkowe dostępne w naszej restauracji 14.02.2017 w godz.: 12.00 - 20.00.

Cena Menu: 159 zł/para.

Rezerwacja stolika pod numerem telefonu: (58) 30 80 999 lub mailem: catering@hotelbartan.pl

MENU WALENTYNKOWE:

Zupa
Duet zakochanych: dyni i białych szparag z imbirem
Danie główne
Pierś z gęsi z flambirowaną gruszką, korzennymi marynatami i pierogami ziemniaczanymi z majerankiem
Deser
Romantyczny koszyczek owoców miłosnych maczanych w czekoladowym fondue z kardamonem
W cenie karafka wina białego lub czerwonego

Informacje i rezerwacje

Kierownik Gastronomii
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Formularz kontaktowy

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe.

Newsletter

Więcej ofert

Zapisz się do newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij