Hotel Bartan

Zapraszamy Państwa do organizacji firmowego spotkania świątecznego w Restauracji Bursztynowej w Hotelu Bartan w Gdańsku lub w siedzibie Państwa Firmy. Gwarantujemy najwyższy poziom świadczonych przez nas usług cateringowych.

Wigilia firmowa Gdańsk
Na ten uroczysty dzień Szef Kuchni Hotelu Bartan Sławomir Sieg przygotuje dla Państwa Świąteczne Menu, które składać się będzie ze wszystkiego co w polu, sadzie, wodzie, lesie i ogrodzie, czyli z tradycyjnych potraw kuchni polskiej.

Oferujemy:
- Menu wigilijne w formie bufetu (od 20 osób) - już od 39 zł/os. netto
- Menu wigilijne zasiadane (od 10 osób) - już od 49 zł/os. netto

Wigilie firmowe - Oferta 2016

Każda firma, która skorzysta z naszej oferty, otrzyma w prezencie VOUCHER – na noc weekendową w Hotelu BARTAN *** dla 2 osób z pakietem Wellness*. Delikatne dźwięki kolęd uprzyjemnią Państwu spotkanie wigilijne. Serdecznie zapraszamy na polską gościnę w najlepszym wydaniu!

Rezerwacji terminów można dokonywać pod numerem tel. 58 323 99 08 lub pod adresem: catering@hotelbartan.pl
* VOUCHER będzie przekazany organizatorowi spotkania powyżej 50 osób. Voucher obejmuje 1 nocleg dla 2 osób w komfortowym pokoju ze śniadaniem w formie bufetu, bezpłatnym wstępem do strefy Wellness, możliwość wypożyczenia rowerów, kijków do nordic walking. Ważny do 31 grudnia 2017 r.

PRZYKŁADOWE MENU WIGILIJNE:

Przystawka zimna
Carpaccio z łososia w oliwie z różowym pieprzem i dresingiem limonowym, pieczywo, masło
Przystawka ciepła
Pierogi własnoręcznie klejone podane z polską okrasą
Zupa
Zupa grzybowa z zacierką
Danie główne
Gęś pieczona po staropolsku podana z kluseczkami i modrą kapustą z korzennymi przyprawami
Deser
Sernik na musie malinowym z bitą śmietaną

Lampka wina, kawa, herbata, woda mineralna

Informations & Reservation

Food & Beverage Manager
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Online Contact Form

* Fields marked with the star are required.

Newsletter

More offers

Sign up to our newsletter

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close