Hotel Bartan

Zapraszamy 25 lutego 2017 r. na Maskowy Bal Karnawałowy do Hotelu Bartan. W tym roku tradycyjny Bal Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej wzbogaciliśmy o element maskowy. Zapraszamy zatem do zabrania ze sobą masek na bal.

Dobrą zabawę na parkiecie zapewni trzyosobowy zespół z muzyką na żywo. Podczas całego wieczoru o Państwa podniebienia dbać będą profesjonaliści z Szefem kuchni Sławomirem Sieg na czele. W programie: konkurs wiedzy o wyspie, prezentacja multimedialna „Sobieszewo na starych pocztówkach”, wspólne śpiewy, niezapomniana zabawa do białego rana oraz konkurs najpiękniejszej maski.

Zaproszenie: 169 zł od osoby. Last Minute! 150 zł od osoby.

Nocleg ze śniadaniem: 90 zł od osoby w pokoju 2-osobowym.

MENU BALU:

Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami, owczym serem i marynowaną gęsią skropione balsamicznym kremem
Zupa: Pikantny bulion z wołowymi kołdunami
Danie główne: Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszonymi grzybami pieczona w cieście francuskim,  sos Bernais, puree ziemniaczano- pietruszkowe i marynowana dynia z imbirem 
Deser: Mus mascarpone z biszkoptem i sosem malinowym

Napoje oraz alkohol
Butelka wódki 0,5l lub wina 0,7l na 4 osoby
Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, coca-cola
Kawa, herbata

Bufet z zakąskami
Wędzonki z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami
Rulonik duński z musem serowym
Topenada prowansalska na grzance
Pstrąg pod cytrynową galaretką
Sałatka z brokuł z kozim serem i rukolą
Marynaty żuławskie

Bufet słodki
Ciastka koktajlowe
Rogaliki z nadzieniem wiśniowym

Danie ciepłe po północy
Węgierska zupa gulaszowa z ciepłą bułką

Informations & Reservation

Food & Beverage Manager
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Online Contact Form

* Fields marked with the star are required.

Newsletter

More offers

Sign up to our newsletter

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close