Hotel Bartan

Catering Wigilijny 2017 - Gdańsk i okolice. Zamów Święta do domu! Oferta Dobrej Kuchni na okres wigilijno - świąteczny.

Zapraszamy do składania zamówień na potrawy wigilijne przygotowywane dla Państwa przez Szefa Kuchni Hotelu Bartan Sławomira Sieg.

1. Pobierz Formularz Zamówienia w wersji PDF.
2. Wypełnij formularz i prześlij go na adres: catering@hotelbartan.pl lub zadzwoń (58) 323 99 08 i złóż zamówienie telefonicznie.
3. Pamiętaj, że zamówienia przyjmujemy do dnia 17 grudnia 2017 do godz. 16.00.
4. Odbierz swoje zamówienie w dniach 23 i 24 grudnia 2017 lub w innym uzgodnionym terminie. Odbiór osobisty możliwy jest w Hotelu Bartan w Gdańsku Sobieszewie lub w naszej restauracji "Kucharia" w Gdańsku Wrzeszczu, ul. Słonimskiego 6 lok. U4 (Osiedle Garnizon).

* Do poniższych cen doliczamy od 3 do 5 zł za półmiski jednorazowe lub prosimy o dostarczenie własnych naczyń.

GARMAŻ ŚWIĄTECZNY:

  • Dania na zimno
    • Karp po żydowsku - porcja 80g/40g - 8,00 zł
    • Pstrąg w galarecie - porcja 80g/40g - 8,00 zł
    • Łosoś w galarecie - porcja 80g/50g - 12,00 zł
    • Łosoś w zalewie z rodzynkami i migdałami - porcja 80g/50g - 13,00 zł
    • Dorsz po grecku - porcja 100g/60g - 8,00 zł
    • Pasztet świąteczny wg wagi - porcja 100 g - 3,90 zł
    • Schab w galarecie z morelą lub śliwką - porcja 70g/40g - 6,90 zł
    • Indyk z morelą w maladze - porcja 70g/40g - 7,90 zł
    • Tymbaliki rybne - 1 szt. - 5,90 zł
    • Tymbaliki drobiowe - 1 szt. - 3,90 zł
    • Rolada z kaczki - porcja 50 g - 6,00 zł
    • Rolada drobiowa - porcja 50 g - 6,00 zł
    • Sałatka jarzynowa wg wagi - porcja 100g - 3,90 zł
    • Pierogi ruskie wg wagi - 1 kg - 29,00 zł
    • Pierogi z kapustą i grzybami wg wagi - 1 kg - 29,00 zł
    • Pierogi z mięsem wg wagi - 1 kg - 29,00 zł
    • Pierogi z kaczką wg wagi - 1 kg - 49,00 zł
    • Pierogi z grzybami wg wagi - 1 kg - 39,00 zł
    • Chleb własnego wypieku na zakwasie - 1 szt. - 9,00 zł
  • Dania na ciepło
    • Barszcz czerwony - 250ml - 4,90 zł
    • Pasztecik drożdżowy z kapustą i grzybami - 1 szt. - 4,90 zł
    • Gołąbki z kaszą i grzybami - porcja 100g - 7,00 zł
    • Zupa z grzybów suszonych gotowana na jarzynach ze śmietaną - 250ml - 9,00 zł
    • Groch z kapustą kiszoną doprawiony majerankiem, kminkiem i cebulką smażoną na oliwie - 500g - 9,90 zł
    • Gęś pieczona z jabłkami i rodzynkami wg wagi - 1kg - 85,00 zł
    • Kaczka pieczona po żuławsku z jabłkami i żurawiną wg wagi - 1kg - 69,00 zł
    • Filet z karpia duszony z warzywami w śmietanie - 160g/80g - 14,90 zł
    • Dorsz smażony z grzybami w śmietanie - 160g/80g - 17,00 zł
  • Wędzonki z własnej wędzarni (zamówienia do 15 grudnia 2017)
    • Polędwiczka wieprzowa łososiowa - 1 kg - 59,00 zł
    • Schab wędzony - 1 kg - 45,00 zł
    • Karkówka - baleron - 1 kg - 45,00 zł
    • Pierś z kurczaka wędzona - 1 kg - 45,00 zł
    • Boczek wędzony - parzony - 1 kg - 49,00 zł

Informacje i rezerwacje

Kierownik Gastronomii
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Formularz kontaktowy

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe.

Newsletter

Zobacz nasze oferty specjalne

Catering wigilijny - Potrawy wigilijne na zamówienie

Catering Wigilijny 2017 - Gdańsk i okolice. Zamów Święta do domu! Oferta Dobrej Kuchni na okres wigilijno - świąteczny.

Catering wigilijny - Potrawy wigilijne na zamówienie

już od 3,90 zł /porcja
Zobacz Ofertę
Wigilie firmowe - Spotkania świąteczne dla firm

Zapraszamy Państwa do organizacji firmowego spotkania świątecznego w Restauracji Bursztynowej w Hotelu Bartan w Gdańsku lub w siedzibie Państwa Firmy. Gwarantujemy najwyższy poziom świadczonych przez nas usług cateringowych.

Wigilie firmowe - Spotkania świąteczne dla firm

już od 45 zł netto /os.
Zobacz Ofertę
Szalona Noc Sylwestrowa - Sylwester 2017/2018

Przywitaj Nowy Rok w Hotelu Bartan na Wyspie Sobieszewskiej. Daj się porwać zabawie i sylwestrowemu szaleństwu przy najlepszych polskich oraz zagranicznych przebojach lat 80’ i 90’.

Szalona Noc Sylwestrowa - Sylwester 2017/2018

już od 299 zł /os.
Zobacz Ofertę
Więcej ofert

Zapisz się do newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij