Hotel Bartan

Zapraszamy 25 lutego 2017 r. na Maskowy Bal Karnawałowy do Hotelu Bartan. W tym roku tradycyjny Bal Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej wzbogaciliśmy o element maskowy. Zapraszamy zatem do zabrania ze sobą masek na bal.

Dobrą zabawę na parkiecie zapewni trzyosobowy zespół z muzyką na żywo. Podczas całego wieczoru o Państwa podniebienia dbać będą profesjonaliści z Szefem kuchni Sławomirem Sieg na czele. W programie: konkurs wiedzy o wyspie, prezentacja multimedialna „Sobieszewo na starych pocztówkach”, wspólne śpiewy, niezapomniana zabawa do białego rana oraz konkurs najpiękniejszej maski.

Zaproszenie: 169 zł od osoby. Last Minute! 150 zł od osoby.

Nocleg ze śniadaniem: 90 zł od osoby w pokoju 2-osobowym.

MENU BALU:

Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami, owczym serem i marynowaną gęsią skropione balsamicznym kremem
Zupa: Pikantny bulion z wołowymi kołdunami
Danie główne: Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszonymi grzybami pieczona w cieście francuskim,  sos Bernais, puree ziemniaczano- pietruszkowe i marynowana dynia z imbirem 
Deser: Mus mascarpone z biszkoptem i sosem malinowym

Napoje oraz alkohol
Butelka wódki 0,5l lub wina 0,7l na 4 osoby
Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, coca-cola
Kawa, herbata

Bufet z zakąskami
Wędzonki z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami
Rulonik duński z musem serowym
Topenada prowansalska na grzance
Pstrąg pod cytrynową galaretką
Sałatka z brokuł z kozim serem i rukolą
Marynaty żuławskie

Bufet słodki
Ciastka koktajlowe
Rogaliki z nadzieniem wiśniowym

Danie ciepłe po północy
Węgierska zupa gulaszowa z ciepłą bułką

Informacje i rezerwacje

Kierownik Gastronomii
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl

Formularz kontaktowy

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe.

Newsletter

Więcej ofert

Zapisz się do newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij